Cheese French Toasts チーズフレンチトースト


What do you like to have for weekend breakfast?
I made these cheese french toasts last weekend and it was a mega hit!
I couldn't handle it how the cheese nicely melts between warm sweet bread slices with full of vanilla scent..
Crispy out and chewy soft inside the bread. Can you imagine? When all the flavor comes out once you bite it. Oh. my. god.
This is simply a great treat to sweeten up your weekend morning and lets you cherish it.
We hardly make this kind of sweet breakfast even on weekends but I found it's good to have it sometime.
How's that?
Did I make you want to try it? You gonna try it?
Yes? You're my friend. 


週末の朝ご飯は何を食べますか?
先週末私はこのチーズフレンチトーストを作って、大ヒットでした!
このたまらない感覚。。熱くて甘いパンの間でチーズが溶けて、バニラエッセンスの香りがふわ〜っと香る。
外はカリッと焼けて中はふわモチ。想像して(笑)、一口噛んだ瞬間このパンとチーズが一緒に広がる〜〜。やーばい。
週末の朝を優しい甘さでスタートできて気分も最高ですよ。
こういう甘めの朝食はめったに作らないんですが、作ってみたらたまにはいいな〜と思いました。
是非今週末にでもお試しを(^ ^*)


☟☟☟☟

Make 2 potions

Ingredients
4 slices of your favorite bread
1 handful shredded Mozzarella cheese
  • 100ml Soy milk or Milk 
  • 1 Egg
  • 1TBsp Stevia/ Agave syrup or Sugar 
  • Vanilla extract

1/2TBsp Coconut oil or Butter to melt on skillet 
Honey or maple syrup for sweet morning
Add in bacons for more energy to start out your day

材料
4枚 好きな食パン
1掴み分 とけるチーズ(私はモッツァレラ使用: 匂いが甘さを邪魔しないので)
  • 100ml 豆乳 / 牛乳
  • 1個 卵
  • 大さじ1 ステビア/アガベーネクター / 砂糖
  • 適量 バニラエッセンス

大さじ1/2 ココナッツオイル / バター
甘めが良ければハチミツかメープルシロップ
しょっぱめが良ければあればベーコンをチーズと一緒に挟む

① In a medium bowl or oven dish (I like to use it for french toast to let the mixture soak into breads evenly & easily) mix milk, egg, sweetener, and vanilla extract and lay breads. 
    Allow bread slices to immerse in it well.  

 中くらいのボウルかオーブン皿(私がフレンチトーストを作る時はいつもこれ)に●の材料を混ぜパンを浸す。

② At medium low heat, warm up your skillet and melt butter or coconut oil. 
     Place 2 slices of bread on it, sprinkle shredded cheese evenly, and cover them with another 2 slices of bread. 
     Let it cook for a couple of minutes. Flip it over.
 
 中弱火でフライパンを温めココナッツオイルかバターを溶かし食パン2枚を置く。
 そこに均一にチーズを散らし、その上に残り2枚のパンを被せる。数分間焼いたら裏返す。

③ When both side of bread turn nicely brown, make sure the cheese melts in and it seems it's gotten evenly hot inside. 
     Sprinkle 1 pinch of sweetener on the surface of breads.  Cut in halt and serve. 

 両面キレイに焦げ目が付いたらチーズが溶けて中まで火が通っているのを確認。
 パンの表面に軽くひとつまみ砂糖を散らして半分に切り、皿にのせる。

Enjoy it!

Thanks so much for reading ♡ Help me improve my blog by one click on Kumamon ♡
今日も私のブログ訪問ありがとうございます!
くまモンをポチッとお願いします♡
ブログランキング・にほんブログ村へ


xoxo
M

Comments

Popular Posts