Oatmeal Crunch Bites オートミールクランチバー



Directions......>>>>

100g Coconuts Oil (Butter for substitution) (100g ココナッツオイル 又は バター)
120g Brown sugar (120g ブラウンシュガー)
80g  Honey  (80g 蜂蜜) 
250g Mixed Oatmeal, like nuts and dried fruits in, or just only oatmeal (250g オートミール)


1. Preheat your oven at 180℃ (350°F). Place parchment papers in a medium to large square oven dish. If you want thick oatmeal bars, use smaller dish and if you want thinner ones, use large dish. 
In a large pan, stir coconuts oil, brown sugar, and honey at medium-low heat until evenly mixed.

オーブンを180℃に予熱開始する。クッキーシートを耐熱皿に敷く。分厚めのスティックが好きな人は中、薄めのスティックであれば大きめの耐熱皿を用意。
フライパンにココナッツオイル、ブラウンシュガー、ハチミツを入れ、弱火で全体が混ざるまで加熱。




2. Toss mixed oatmeal. Mmm...oats get glazed. oats get glazed. oats get glazed.. <3
I love how they start to shine. Mix eeeeevenly.

オートミールを入れて均一にソースと混ぜる。ブラウンシュガーのいい薫り<3 


3. It gets bubbly and remove from the heat. Transfer to the oven dish. 
Press down with a spatula and make it flat. Put it in the oven and bake for 25 minutes or until golden brown.

グツグツしてきたら火を止め、耐熱皿に移す。
ヘラで平にならしてオーブンに入れる。25分焼く。こんがり焼き色が着いたらOK.



When it's completely cooled down, put the oatmeal board into 16 sticks or so. I made them into 1 bite size. Enjoy it!

しっかり冷めたら耐熱皿からシートごと取り出し、16等分のスティックに切る。
私は一口大に切ってパクっと☆

xoxo
M

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