Spaghetti in Avocado Genovese Paste アボカドとジェノベーゼパスタ



Serves 2. 2人分
140g (70g for 1 portion) your favorite Spaghetti (140g (70gが一人前) スパゲティ)
2 Tablespoon Olive oil (大さじ2 オリーブオイル)
2 medium Tomatoes, cut into dice (中2個 トマト, サイコロ大に切る)
1 Avocado (1個 アボカド)
1/2 Lemon (1/2個 レモン)
2 Tablespoon Basil pesto (大さじ2 バジルジェノベーゼ)
60ml Milk (60ml 牛乳)
Salt, pepper (塩・胡椒)
Directions....>>>






Cut avocado into dice and dump them into a small bowl, squeeze 1/2 lemon.

小さめのボウルに、サイコロ大に切ったアボカドを入れレモンを搾る。





Transfer lemoned-avocado into a small blender. Scoop up 2 tablespoons of genovese and drop over avocados.
I'm already excited to see what happens..

小さいミキサーにアボカドを移し、大さじ2のジェノベーゼを混ぜスイッチオン。




It doesn't have to be super smooth. I love to enjoy its texture on my tongue.
Meanwhile prepare salted water for boiling spaghetti.

それほど滑らかになるまで回さなくてok. 舌触りがあった方が美味しい。
同時進行でパスタを茹でる準備をする。





Grab a pan you feel comfortable with, warm up the pan at medium low heat.
Drizzle 2 tablespoons of olive oil.

フライパンを中-弱火で温めオリーブオイルを入れる。




Scrape the avocado genovese mixture out of the blender into the pan. Let it bubble while stirring it.
Cook for a few minutes.

ペーストをフライパンに開けて混ぜながら2,3分熱する。





Pour in milk. Is your spaghetti getting ready?

牛乳を入れる。そろそろパスタが茹で上がるかな?





Dump in just boiled spaghetti.

茹で上がったパスタを投入。




Drop tomatoes over the spaghetti.

そこにトマトも。





Combine it all evenly and gently. Tomatoes stay almost fresh but ok if they're warmed through.
Salt and pepper if needed.
Serve immediately.

トマトはあったまる程度で問題無し。均一にパスタとソースが混ざったら完了。
必要であれば塩胡椒する。ジェノベーゼが既にしょっぱいから塩のかけすぎ注意。

ENJOY!





xoxo
M

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